Jouw verhaal in een kunstwerk?

Kunst op maat met een persoonlijk verhaal

Soms zijn er belangrijke of ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Voor sommige ervaringen zijn er geen woorden. Frank & Eveline brengen deze gebeurtenis in beeld. Zo krijgt hun kunst een extra dimensie met een zeer persoonlijke toets.

  • Is er binnenkort een speciale verjaardag, een huwelijk of een geboorte?
  • Gaat er iemand met pensioen of verhuizen? Is er een inhuldiging of een andere bijzondere gelegenheid ?
  • Heb je iemand verloren die je erg dierbaar is en wil je een werk dat de levenswandel van die persoon symboliseert?
  • Wil je iemand op een heel persoonlijke en speciale manier tonen hoe belangrijk hij of zij voor jou is?
  • Nog iets anders…?

Frank en Eveline brengen in beeld wat niet in woorden te vatten is. Jouw emoties of ervaringen worden weergegeven in een verhaal.

Hoe werkt het?

STAP 1:

Frank en Eveline komen bij je thuis je verhaal beluisteren zodat ze over voldoende informatie beschikken om de juiste snaar te raken. Het is mogelijk om iets persoonlijk / tastbaars / een voorwerp mee te verwerken in het kunstwerk. Ze bekijken samen waar het kunstwerk best zou hangen en de afmetingen worden besproken. Standaard wordt hiervor een uur voorzien.

STAP 2:

Vervolgens maken ze een ontwerp waar ze jouw verhaal omzetten in een unieke beeldtaal. De beeldende taal in het werk hoeft niet voor iedereen leesbaar te zijn. In het creatieproces gaan de beide kunstenaars elk in hun eigen atelier aan de slag. Metaal en verf zullen versmelten tot een nieuwe verhaal.

STAP 3:

Als het kunstwerk klaar is, wordt er opnieuw afgesproken. Deze keer in het atelier. Je beslist dan pas of je het kunstwerk aankoopt of niet.

STAP 4:

Indien u overweegt aan te kopen, brengen Frank en Eveline het werk bij je thuis, hangen het op en geven advies over de belichting.

Prijs

Voor het gesprek bij u thuis, de verplaatsing, het ontwerp en de presentatie vragen zij 250€. Indien het werk voldoet aan uw verwachtingen en u het wil aankopen, wordt dit bedrag in mindering gebracht van de aankoopprijs.

 

Rechts: Ook bepaalde voorwerpen of specifieke dingen kunnen in de kunstwerken verwerkt worden. Zo verwerkte Frank bv. zelf een datum, woorden en heel wat specifieke voorwerpen in het werk De Duiker omtrent de verdwijning van zijn zoon.

Contact